Velkommen til HJEMME HOS Møbelland

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Den bedste møbelrådgivning og service

HJEMME HOS Møbelland i Ringsted har vi siden 1977 serviceret vores kunder med møbler til både hus og have. Vi er en del af HJEMME HOS – et kædesamarbejde mellem møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Det hjælper os med altid at være på forkant med tidens trend, så vi tilbyder det bedste og nyeste inden for møbler og boligindretning.

Vores mål og vision er at give vores kunder den bedste rådgivning og service, så de efterfølgende vender tilbage igen og igen.

Vi ønsker at have noget for alle

HJEMME HOS Møbelland finder du alle former for møbler i alle prisklasser og i alle typer design fra flere forskellige producenter – heraf mange danske. Her kan du altid finde præcis de ting, du har udvalgt dig på forhånd, og i lige så høj grad kan vi inspirere dig til din næste indretning og dit næste køb.

Fra dag 1 har vi haft fokus på kundeservice

Vores dygtige medarbejdere står altid til din rådighed og med mange års erfaring kan de med garanti hjælpe dig til at finde netop det møbel, du står og mangler.

Ved køb over 2000 kr. tilbyder vi også fri fragt på dine møbler, hvis du bor på Sjælland eller Lolland Falster. Ved bestillinger under 2000 kr er fragten 100 kr. Fragtprisen til Jylland og Fyn er 600 kr. 

De fleste møbler, vi kører ud med, samler vi også. På den måde slipper du for at bakse med det, og du kan være sikker på, at det er samlet ordentligt, da vores erfarne medarbejdere har prøvet det gør.

Møbelland - lige midt på Sjælland

HJEMME HOS Møbelland ligger centralt på Sjælland i Ringsted, og vi har blandt andet mange kunder fra Sorø og Skælskør, Dianalund og Lejre, Viby Sj, Haslev og Rønnede.

Du er altid velkommen til at kigge forbi og blive inspireret af vores udvalg af møbler, og hvis du mangler hjælp eller rådgivning kan du ringe til os på tlf. 57 61 11 80

Møbelhandler siden 1977

I 1977 overtog Lisbeth sine forældres møbelbutik i Ringsted midtby. Den drev hun indtil 1993 og flyttede så lidt længere op ad Sct Hansgade – fra nr. 37 til nr. 43-45.

Lisbeths mand drev samtidig møbelbutik på hovedgaden i Sakskøbing, men efter en brand i Sakskøbing i 2003 valgte Lisbeth og Flemming at samle de to butikker til ét stort Møbelland på Kobbervej 3 i Benløse, Ringsted. Siden har vi udvidet i både 2008 og 2012, og med indkørsel direkte fra Roskildevej er vi i dag et dynamisk bolighus for hele Sjælland.

Børnene Martin, Maria og Rasmus er nu også en naturlig del af Møbelland, og alle deltager i det daglige virke.

 

HJEMME HOS Møbelland
Kobbervej 3
4100 Ringsted

Tlf. 57 61 11 80

Følg os på Facebook

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image